Home | Editing | Opname & Projectie | Contact
 


Welkom

Welkom op de website van Heavenworks. Heavenworks is gespecialiseerd in het verzorgen van video & presentatietoepassingen. Van grootbeeldprojectie tot DVD-productie, u kunt bij ons voor al deze zaken terecht.

Heavenworks verzorgt de projectie en opname van diverse christelijke evenementen en kerkdiensten. In het verleden waren wij o.a. bij Soul Survivor, activiteiten van de VPE, Gospel Power, ROEP Praise en de Opwekkingsconferentie betrokken.

Wij hebben de afgelopen jaren al samen mogen werken met diverse bekende artiesten (o.a. Hillsong United, Delerious, Kees Kraayenoord, X6, Ernst van de Zaak, Angelique, Stonewashed, Elisa Krijgsman, Inside Out, David Goncalves, Ralph van Maenen, Susanna Fields, Forever Worship, David Ruis) in diverse projecten waar wij grootbeeldprojectie en opnames verzorgden.

Deze ervaring maakt ons het ideale bedrijf voor het projecteren & vastleggen van evenementen voor een groter publiek (> 500 mensen).Heavenworks -  Krimpen aan den IJssel - +31180712858 - e-mail - www.heavenworks.nl
Regie - Editing - Recording - Projectie
Powered by Kentico CMS for ASP.NET